A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Чернівецької селищної ради

Новини відділу освіти

Чатбот на допомогу вступникам

Від 18 липня 2022 року на сайті МОН https://mon.gov.ua/ua майбутні вступники можуть отримати відповіді на запитання щодо вступу до закладів фахової передвищої та вищої освіти. У співпраці з Урядовим контактним центром запрацював чатбот, що стане онлайн-помічником у питаннях вступної кампанії 2022 року.

12:30 19.07.2022

ОСНОВНА СЕСІЯ НМТ: РОЗМІЩЕНО ЗАПРОШЕННЯ

На інформаційних сторінках понад 206 тисяч учасників основної сесії національного мультипредметного  тесту розміщено запрошення. У них зазначено дату, час (за київським часом) і адресу проведення НМТ.

16:41 12.07.2022

НМТ: КАЛЕНДАР ПРОВЕДЕННЯ

Наказом Міністерства освіти і науки України від 12 травня 2022 року № 434 затверджено календарний план організації та проведення у 2022 році національного мультипредметного тесту (НМТ). Нагадаємо, що НМТ – це тест для вступу на бакалаврський (магістерський для медиків) ступінь закладів вищої освіти у 2022 році. 

08:15 16.05.2022

ЯКИМ БУДЕ ТЕСТ НМТ?

Раніше ви мали можливість ознайомитися з інформацією про зміст, структуру й оцінювання кожного блоку НМТ. Уже сьогодні ви можете переглянути демонстраційний варіант національного мультипредметного тесту.

15:25 26.04.2022

Про проведення акції "Писанка для солдата"

За ініціативою відділу освіти Чернівецької селищної ради організовано акцію "Писанка для солдата", до якої долучились всі заклади середньої освіти громади. Щедрість та кулінарна майстерність педагогів, учнів та їх батьків перевершила всі сподівання, а асортимент великодніх гостинців дозволив сформувати справжні великодні кошики для наших захисників. Пасочки, розфарбовані у блакитно-жовті кольори, писанки та крашанки, шинки та ковбаски, сало та сир, випічка і чай, соки та вода, цукерки та пироги з вишнею,тушонки та яблука, банани і апельсини, сигарети та інші предмети першої необхідності у чистий четвер були доставлені нашим воїнам, що проходять реабілітацію у шпиталі. Долучились до формування багажу селищний голова Олена Бень та директор Чернівецького терцентру Тамара Гринько, які передали солдатам рушники, білизну та інші необхідні речі.

08:59 22.04.2022

Вхід для адміністратора