A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Чернівецької селищної ради

Новини відділу освіти

Про проведення Всеукраїнської тематичної олімпіади з фізики «Радіоолімпіада»

ЛИСТ ДЕРЖАВНОЇ НАУКОВОЇ УСТАНОВИ «ІНСТИТУТ МОДЕРНІЗАЦІЇ ЗМІСТУ ОСВІТИ» "Про проведення Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна Всеукраїнської тематичної олімпіади з фізики «Радіоолімпіада»

09:31 23.01.2024

Сертифікація у 2024 році

Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти надає форми довідок, необхідних для реєстрації педагогічних працівників відповідних категорій для участі в сертифікації у 2024 році. Звертаємо увагу на окремі випадки, що можуть виникнути в процесі реєстрації педагогічних працівників, які виявили бажання пройти сертифікацію: 1. Може бути зареєстрованим педагогічний працівник, який реєструється для проходження сертифікації учителів української мови і літератури, у якого в довідці зазначено, що за основним місцем роботи він працює учителем за фахом або "Українська мова і література", або "Українська мова", або "Українська література", - за умови, що він має 2 роки педагогічного стажу та забезпечує реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової середньої освіти з відповідного навчального предмета (української мови та/або української літератури чи інтегрованого курсу мовно-літературної галузі). 2. Має буи відмовлено в реєстрації для участі в сертифікації: - учителю, який працює за фахом "Українська мова і література", "Українська мова", "Українська література", "Математика", але не забезпечує реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової середньої освіти з жодного з відповідних предметів; - учителю, який працює в закладі освіти за фахом "Початкові класи", "Українська мова і література", "Українськ мова", "Українська література", "Математика", "Історія" за сумісництвом чи суміщенням, зокрема керівнику закладу освіти чи філії або його заступнику тощо. ДОВІДКИ завантажити Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти тел.(0432)656535

15:08 18.12.2023

Лист Благодійної організації Благодійний фонд «Освітня фундація «МрійДій» «Інформація про Центр підготовки до НМТ «МрійДій» у Варшаві для молоді, яка навчається у 11 класі»

Лист Благодійної організації Благодійний фонд «Освітня фундація «МрійДій» «Інформація про Центр підготовки до НМТ «МрійДій» у Варшаві для молоді, яка навчається у 11 класі»

09:59 30.11.2023

Про толерантність і роль вчителя у формуванні особистості учня розкажуть на вебінарі від проєкту DECIDE - 30 листопада

30 листопада 2023 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе вебінар на тему «Толерантність і роль вчителя у формуванні особистості учня: дайджеста сучасного педагога». Він відбудеться в межах ініціативи «Стаємо сильнішими разом!», що покликана допомогти дітям, які постраждали від війни. 

10:11 29.11.2023

Список педагогічних працівників закладів освіти Чернівецької територіальної громади, які атестуються в 2023-2024н.р. атестаційною комісією ІІ рівня

Список  педагогічних працівників  закладів освіти Чернівецької територіальної громади, які атестуються в 2023-2024н.р. атестаційною комісією ІІ рівня

16:12 09.10.2023

06 жовтня 2023 відбулися змагання з футболу серед здобувачів освіти Чернівецької ТГ

06.10.2023 відбулися змагання з футболу серед здобувачів освіти (юнаки) Чернівецької ТГ. Участь взяли 5 команд таких закладів освіти: Борівський ліцей, Чернівецький ліцей №2, Сокільський ліцей, Березівський ліцей, Мазурівський ліцей.

08:50 09.10.2023

29 серпня відбулись зустрічі професійних спільнот вчителів

29 серпня на базі Чернівецького ліцею №1 відбулись зустрічі професійних спільнот вчителів початкових класів, іноземної мови, української мови та літератури, математики, природничої, громадянської та історичної освітньої галузі, фізичної культури тощо. Освітяни опрацювали методичні рекомендації щодо викладання навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році, забезпечення наступності між початковою та базовою середньою освітою в умовах функціонування Нової української школи як для учнів 5, так і 6 класів, впровадження STEM-освіти та інше.

08:33 30.08.2023

Вхід для адміністратора