A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Чернівецької селищної ради

Новини відділу освіти

Про проведення акції "Писанка для солдата"

За ініціативою відділу освіти Чернівецької селищної ради організовано акцію "Писанка для солдата", до якої долучились всі заклади середньої освіти громади. Щедрість та кулінарна майстерність педагогів, учнів та їх батьків перевершила всі сподівання, а асортимент великодніх гостинців дозволив сформувати справжні великодні кошики для наших захисників. Пасочки, розфарбовані у блакитно-жовті кольори, писанки та крашанки, шинки та ковбаски, сало та сир, випічка і чай, соки та вода, цукерки та пироги з вишнею,тушонки та яблука, банани і апельсини, сигарети та інші предмети першої необхідності у чистий четвер були доставлені нашим воїнам, що проходять реабілітацію у шпиталі. Долучились до формування багажу селищний голова Олена Бень та директор Чернівецького терцентру Тамара Гринько, які передали солдатам рушники, білизну та інші необхідні речі.

08:59 22.04.2022

СКЛАДНИКИ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИПРЕДМЕТНОГО ТЕСТУ: ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

У цій публікації ми повідомимо про зміст, структуру й оцінювання блоку НМТ з історії України, раніше ви мали можливість ознайомитися з матеріалами про блоки завдань з української мови і математики. Невдовзі ви зможете попрацювати з демонстраційним варіантом НМТ.

08:52 18.04.2022

СКЛАДНИКИ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИПРЕДМЕТНОГО ТЕСТУ: УКРАЇНСЬКА МОВА

У межах вступної кампанії 2022 року передбачено проведення національного мультипредметного тестування (НМТ), яке проводитимуть у комп’ютерному форматі.  Це випробування міститиме три блоки завдань:

14:45 07.04.2022

Особливості вступної кампанії 2022

1 квітня 2022 року відбувся брифінг щодо цьогорічної вступної кампанії за участі Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета, народних депутатів, членів Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Сергія Бабака, Сергія Колебошина, Юлії Гришиної, генерального директора директорату фахової передвищої, вищої освіти Міністерства освіти і науки України Олега Шарова.

08:56 05.04.2022

Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України

Для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України Президент Володимир Зеленський підписав Указ bit.ly/3JkrYRs про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.

09:19 17.03.2022

М`Аndryk International School запрошує учнів 1-8 класів до онлайн-уроків

Мережа навчальних закладів М`Аndryk International School запрошує учнів 1-8 класів до БЕЗКОШТОВНИХ онлайн-уроків з нашими відчайдушними вчителями, які не дивлячись на ситуацію, яка склалася, хочуть всіма силами допомогти дітям почуватися у безпеці, ділитися посмішками та знаннями.

11:41 15.03.2022

Всеукраїнський онлайн розклад

Щоб не допустити незворотних втрат у освіті, уже з 14 березня освітній процес у більшості регіонів буде відновлений. Він буде проходити з використанням технологій дистанційного навчання. Для зручності організації цього процесу для великої кількості дітей, зокрема евакуйованих, Міністерство освіти і науки України спільно з компанією Google Україна створили Всеукраїнський онлайн розклад bit.ly/3I05Qup.

16:43 14.03.2022

Щодо відновлення освітнього процесу

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет повідомив https://t.me/SerhiyShkarlet/725, що сьогодні у більшості областей після вимушених канікул відновлено освітній процес.

11:39 14.03.2022

Вхід для адміністратора