A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Чернівецької селищної ради

25 серпня відбулась серпнева конференція працівників закладів освіти Чернівецької громади

Дата: 29.08.2023 17:55
Кількість переглядів: 51

25 серпня відбулась серпнева конференція працівників закладів освіти Чернівецької громади. В роботі конференції взяла участь заступник селищного голови Алла Кузь та голова Чернівецької районної організації профспілок працівників освіти і науки Наталія Басенко, які звернулись до учасників конференції з вітальним словом.

Про підсумки роботи освіти громади у 2022-2023 навчальному році та завдання на 2023-2024 навчальний рік, готовність до нового навчального року, а також виклики освіти в умовах війни –розповіла начальник відділу освіти Чернівецької селищної ради Марія Петровська. Питання сертифікації вчителів початкових класів, вчителів математики та української мови і літератури у 5-6 класах системи базової освіти, аналіз результатів НМТ, робота з обдарованими дітьми та підсумки їх досягнень, національно-патріотичне та військово-патріотичне виховання, робота закладів дошкільної освіти, доступність освіти для дітей з інвалідністю – ось неповний перелік тем, висвітлених у доповіді.

Інтеграція знань і методів навчання в новій українській школі, шляхи та методи подолання освітніх втрат, створення внутрішньої системи забезпечення якості, інституційний аудит закладу освіти як інструмент зовнішнього забезпечення якості, само оцінювання закладу освіти – питання, на яких зосередились співдоповідачі, освітні експерти Людмила Бровко та Тетяна Попіль.


« повернутися

Вхід для адміністратора