A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Чернівецької селищної ради

Новини відділу освіти

                                                                                                                   

 

 

Вітаємо з перемогою в ХХІІІ Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості під гаслом "Об'єднаймося ж, брати мої !"

За результатами ХХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості (в галузі освіти) під гаслом "Об'єднаймося ж, брати мої !" у номінації "Література" ІІІ місце виборов учень 10 класу Опорного закладу освіти "Борівський ліцей Чернівецької селищної ради" Злощинський Олександр Сергійович. Учитель-наставник -- Комар Юлія Степанівна. Вітаємо з перемогою!

13:01 28.02.2024

27 лютого відбувся ІІ територіальний етап проєкту «Пліч-о-пліч.Всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу

27 лютого на базі Опорного закладу освіти «Чернівецький ліцей №2 Чернівецької селищної ради» пройшов ІІ територіальний етап проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу серед учнів закладів загальної середньої освіти.

10:11 28.02.2024

Голова Вінницької ОВА Сергій Борзов передав Чернівецькій громаді шкільний автобус

Сьогодні, 22 лютого 2024, голова Вінницької ОВА Сергій Борзов передав Чернівецькій громаді шкільний автобус, придбаний відповідно до порядку та умов придбання шкільних автобусів за рахунок субвенції з державного бюджету, вартістю 3325000 грн, в тому числі співфінансування з місцевого бюджету - 1626000 грн. Даний автобус придбано для здійснення підвозу здобувачів освіти до Опорного закладу освіти «Борівський ліцей Чернівецької селищної ради», де була потреба у додатковому транспорті.

18:50 22.02.2024

21 лютого 2024 року в Чернівецькій ТГ розпочався ІІ етап змагань "Пліч-о-пліч.Всеукраїнські шкільні ліги"

В рамках проведення загальнодержавного проєкту "Пліч-о-пліч", який проходить за ініціативи Президента Володимира Зеленського та на виконання наказу начальника ОВА Сергія Борзова, 21 лютого 2024 року на базі Березівського ліцею розпочався ІІ (територіальний) етап змагань "Пліч-о-пліч.Всеукраїнські шкільні ліги" серед команд закладів освіти Чернівецької ТГ зі змагань з волейболу.

15:13 22.02.2024

Вітаємо з перемогою в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії ученицю 11 класу Борівського ліцею Залудяк Ангеліну

За результатами ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії ІІ призове місце виборола учениця 11 класу Опорного закладу освіти "Борівський ліцей Чернівецької селищної ради" Залудяк Ангеліна Олександрівна.

15:22 15.02.2024

Вітаємо з перемогою в ІІІ етапі XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Шевченка ученицю 10 класу Сокільського ліцею Вередін Крістіну 

За результатами ІІІ етапу ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Шевченка І місце виборола учениця 10 класу Сокільського ліцею Вередін Крістіна Олексіївна.

15:07 15.02.2024

БЕЗПЕКА ПІД ЧАС НАВЧАННЯ

   З початку повномасштабного вторгнення обласні військові адміністрації та засновники закладів освіти повинні приймати рішення, що необхідні для збереження життя та здоров’я всіх учасників освітнього процесу. Організація освітнього процесу залежить від безпекової ситуації в кожному окремому закладі освіти.

08:46 06.02.2024

Про проведення Всеукраїнської тематичної олімпіади з фізики «Радіоолімпіада»

ЛИСТ ДЕРЖАВНОЇ НАУКОВОЇ УСТАНОВИ «ІНСТИТУТ МОДЕРНІЗАЦІЇ ЗМІСТУ ОСВІТИ» "Про проведення Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна Всеукраїнської тематичної олімпіади з фізики «Радіоолімпіада»

09:31 23.01.2024

Вхід для адміністратора