A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Чернівецької селищної ради

Новини відділу освіти

ДЕ СКЛАДАТИМУТЬ ЗОВНІШНЄ ОЦІНЮВАННЯ?

26 квітня на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів тестування.

16:11 06.05.2019

03  травня 2019 року відбувся Гала-концерт "Проліски надії - 2019"

03  травня 2019 року в приміщенні Чернівецького РБК відбувся Гала-концерт "Проліски надії - 2019", завершальний етап фестивалю учнівської та вчительської творчості. До концертної програми увійшли кращі номери художньої самодіяльності шкіл, які були нагороджені грамотами відділу освіти Чернівецької райдержадміністрації та районною організацією Профспілки працівників освіти і науки. 

11:55 06.05.2019

24.04.2019 р. відбулась Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

24 квітня у с.Бабчинці Чернівецького району  відбулась Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»). Учасники демонстрували знання з  історії козацтва та рідного краю, проявляли себе у військових змаганнях та стройовій підготовці, надавали першу медичну допомогу, виявляли  спритність та вміння в спортивних естафетах.  Команда Березівської ЗОШ І-ІІІ ст.  зайняла перше місце у змаганнях, на другій сходинці – команда Білянської ЗОШ І-ІІІ ст., на третьому місці  – Бабчинецької ЗОШ І-ІІІ ст. Тепер переможці готуються до обласного етапу у м.Вінниці.

08:44 25.04.2019

11 квітня 2019 року відбулась нарада-семінар щодо організації та проведення районного етапу Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри "Сокіл" ("Джура")

11 квітня 2019 року у відділі освіти Чернівецької райдержадмністрації відбулась нарада-семінар щодо організації та проведення районного етапу Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри "Сокіл" ("Джура"), участь в якій взяли учителі ЗВ, фізичного виховання, а також керівники команд. Попередньо визначено, що захід проводитиметься 24 квітня на стадіоні с.Бабчинці. До змагань залучаються команди шкіл І-ІІІ ст. В процесі наради було визначено основні вимоги щодо усіх етапів гри;  обговорено окремі моменти, в яких учасники найбільше допускаються помилок; наголошено про відповідальність керівників команд щодо безпеки життєдіяльності під час проведення змагань та інші питання.

14:30 12.04.2019

Команда юних рятувальників Гонтівської ЗОШ І-ІІІ ст. виборола ІІ місце на кущовому фестивалі шкільної ліги безпеки

Команда юних рятувальників Гонтівської ЗОШ І-ІІІ ступенів "Фенікс" виборола ІІ місце на кущовому фестивалі шкільної ліги безпеки, що відбувся 10 квітня у м.Крижопіль.

08:55 11.04.2019

Атестація педагогічних працівників

03 квітня 2019 року у відділі освіти Чернівецької райдержадміністрації відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії з атестації керівних та педагогічних кадрів.

12:50 04.04.2019

 28.03.2019 р. відбулась нарада із заступниками по виховній роботі та педагогами-організаторами

   28.03.2019 р. у відділі освіти Чернівецької райдержадміністрації відбулась нарада із заступниками по виховній роботі та педагогами-організаторами про підсумки проведення районної педагогічної естафети "Навчаємо і виховуємо з Україною в серці" та заочного конкурсу звітів роїв в рамках Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри "Сокіл" ("Джура"). Розглянуто та обговорено ряд важливих документів у процесі організації виховної роботи в ЗЗСО.

11:20 29.03.2019

Зустріч голови Чернівецької райдержадміністрації О.В.Сауляка з освітянами

Під час робочої зустрічі з працівниками відділу освіти райдержадміністрації Олександр Сауляк інформував присутніх про виконання районних програм розвитку та кроки районної влади у напрямку підвищення соціальних стандартів, надав роз’яснення щодо проведення реформ, ініційованих Урядом України та направлених на відновлення економічного зростання й модернізації економіки країни, підвищення добробуту українських громадян. Також керівник району озвучив плани розвитку Чернівеччини на 2019 рік. В рамках зустрічі обговорено значення якості надання освітніх послуг в районі та розвитку галузі у 2019 році. В своєму виступі голова райдержадміністрації зазначив: «В сучасному світі розвиток визначається ступенем впровадження новітніх технологій, що забезпечується, в першу чергу, достатнім рівнем освіти. Хочу констатувати, що наші освітяни продовжують працювати в умовах реформування галузі та відповідно до законодавчих змін в цій сфері» Детальніше О. Сауляк охарактеризував перебіг освітньої реформи, її перші позитивні результати – належне фінансове забезпечення з боку держави опорних шкіл, продовження процесу фінансування для облаштування цьогорічних перших класів, зміна критеріїв оцінки роботи керівників освітніх закладів і збільшення обсягів їх повноважень та розробці стратегії розвитку освітніх закладів.

12:06 26.03.2019

Вхід для адміністратора