A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Чернівецької селищної ради

Новини відділу освіти

Щодо різкого ускладнення кліматичних умов

За інформацією  Вінницького обласного центру з гідрометеорології внаслідок впливу активного циклону 26-27 листопада по Вінницькій області очікуються складні погодні умови: мокрий сніг, місцями сильний (приріст снігового покриву 5-10см), налипання мокрого снігу, ожеледь на дорогах ожеледиця.

09:34 26.11.2018

Вітаємо переможців обласних конкурсів : виробів декоративно-ужиткового мистецтва "Творча майстерня" та робіт юних фотоаматорів "Моя Україно!"

Вітаємо переможців обласних конкурсів : виробів декоративно-ужиткового мистецтва "Творча майстерня" та робіт юних фотоаматорів "Моя Україно!": Годз Вікторію - І місце у конкурсі домашнє завдання "Українська традиція - вишитий рушник"; Комар Аліну - ІІ місце та ІІІ місце (номінації "Пейзаж", "Жанрове фото"); Безвушко Ольгу - ІІІ місце ( номінація "Жанрове фото"); Попова Богдана - ІІІ місце ( номінація "Позажанрове фото").

10:52 16.11.2018

З 12.11. по 16.11. проведена районна педагогічна естафета «Навчаємо й виховуємо з Україною в серці» у Вило-Ярузькій ЗОШ І-ІІІ ст.

З 12.11. по 16.11. проведена районна педагогічна естафета «Навчаємо й виховуємо з Україною в серці» у Вило-Ярузькій ЗОШ І-ІІІ ст. Педагогом-організатором, за сприянням класних керівників, класоводів, учителів-предметників  було проведено ряд заходів відповідно до заданої тематики естафети: виховні години , уроки на тему «З Україною в серці»; виставка творчих робіт, плакатів, композицій на українську тематику; вивчення національної кухні «На вишуканий смак українець – мастак!»;  фотоконкурс «Український віночок»; святковий концерт «Золоті поля, небо голубе – Україно, я люблю тебе!»; флешмоб «Україна – толерантна країна».

08:40 16.11.2018

Білянська ЗОШ І-ІІІ ст. звітує про проведену естафету "Навчаємо й виховуємо з Україною в серці"

Учнівський та педагогічний колектив Білянської ЗОШ прийняли активну участь в естафеті "Навчаємось та виховуємо з Україною в серці". Проведено ряд заходів, метою яких є формування патріотичних цінностей , поваги до культурного та історичного минулого України, культивування кращих рис української ментальності учнівської молоді. Завданням кожного вчителя було запалити в дитячих серцях іскринку любові до традицій своєї сім'ї, родини, рідного краю, неньки-України та створити обереги, які б захищали та оберігали їх.

08:28 16.11.2018

Міжнародний чемпіонат з розв’язування логічних математичних задач

Міжнародний чемпіонат з розв’язування логічних математичних задач проводиться в Україні спільно з Міжнародним комітетом математичних змагань, зокрема з французькою федерацією математичних змагань, на базі Центру з інтеграції до європейського та світового освітнього простору комунального закладу «Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-ліцей №7 Вінницької міської ради». Метою Чемпіонату є популяризація математичних ідей та підтримка талановитих школярів, розвиток їх інтелектуальних здібностей, активізація творчої діяльності вчителів, створення дієвих передумов щодо інтеграції України до європейського та світового освітнього простору.

15:55 15.11.2018

Вхід для адміністратора