A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Чернівецької селищної ради

11 січня відбулися засідання педагогічних спільнот

Дата: 12.01.2024 09:39
Кількість переглядів: 404

11 січня на базі Чернівецького ліцею №1 проведено 14 зустрічей педагогічних спільнот.

Під час засідань проаналізовано виконання  програмового матеріалу  за І семестр та  окреслено завдання на ІІ семеcтр. Керівники МО разом з учителями підвели підсумки участі та результативності школярів в олімпіадах, конкурсах, гімназіаді, обговорили проведення спортивної шкільної ліги в межах проєкту «Пліч-о пліч. Всеукраїнські  шкільні ліги».

Акцентували увагу на розвитку компетентностей НУШ, результатах  міжнародного  дослідження  якості освіти PISA-2022, важливості та необхідності вдосконалення цифрової компетентності учасників освітнього процесу, ролі учнівського самоврядування у формуванні національної свідомості , формування в учнівської молоді ціннісних життєвих навичок.

Також опрацьовано Закони України  «Про внесення змін до Законів України «Про повну  загальну середню освіту» щодо державної підсумкової атестації та державних стандартів», «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підсумкової атестації та вступної кампанії 2024 року», розглянуто питання щодо атестації педагогічних працівників  за новим положенням МОН.


« повернутися

Вхід для адміністратора