A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Чернівецької селищної ради

Про толерантність і роль вчителя у формуванні особистості учня розкажуть на вебінарі від проєкту DECIDE - 30 листопада

Дата: 29.11.2023 10:11
Кількість переглядів: 39

30 листопада 2023 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе вебінар на тему «Толерантність і роль вчителя у формуванні особистості учня: дайджеста сучасного педагога». Він відбудеться в межах ініціативи «Стаємо сильнішими разом!», що покликана допомогти дітям, які постраждали від війни. 

Виховання та навчання дитини – це особлива професія. Саме в контексті взаємодії вчителя з учнями відбувається розвиток дитини. Зокрема, через стосунки «вчитель – учень/-иця» діти навчаються позитивно взаємодіяти з оточенням.

На вебінарі разом із Оленою Солнцевою розглянемо:

складові психологічної грамотності педагога;

емоційне благополуччя учасників освітнього процесу через педагогічний вплив;

прояв толерантності та рівноваги;

деструктивні елементи взаємодії такі як негативні установки, стереотипність та стигматизація.

Не оминемо й теми, як створити діалог, взаєморозуміння, емоційний контакт дитини і дорослого, адже в цій взаємодії найважливіша роль належить вчителю. 

 

Дата і час: 30 листопада 2023 року, 14:00.

Спікерка: Олена Солнцева, експертка проєкту DECIDE.

 

Ваші запитання залишайте у реєстраційній формі ось тут: https://forms.gle/VwQkGs96pyL95E5A7     

 Важливо! Реєстрація на вебінар є обов'язковою. Вказуйте коректну електронну адресу, адже посилання буде надіслано напередодні заходу саме на цю електронну пошту. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді листи потрапляють саме туди. Посилання проєкт зазвичай надсилає за годину до проведення.

 Долучайтеся до нашої Fb-спільноти для вчителів і керівників шкіл: https://www.facebook.com/groups/doccuinua

Сайт ініціативи: https://www.together.decide.in.ua/ 

 «Стаємо сильнішими разом!» – ініціатива швейцарсько-українського проєкту DECIDE спільно з Офісом Уповноваженого ВРУ з прав людини, Міністерства освіти і науки України, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України та Всеукраїнської асоціації ОТГ. 

 Вона спрямована на вчителів, керівників закладів освіти, шкільних психологів, батьків, голів територіальних громад і працівників органів управління освітою тергромад. А головне – на кожну українську дитину!


« повернутися

Вхід для адміністратора