A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Чернівецької селищної ради

Проведено Тиждень безпеки дорожнього руху в закладах освіти району

Дата: 19.11.2018 16:27
Кількість переглядів: 16

 

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах з 12 по 16 листопада 2018 року в закладах освіти району було проведено  Тиждень безпеки дорожнього руху. 

Класоводами ,  класними керівниками проведено Єдиний урок з вивчення правил дорожнього руху «Безпека на дорозібезпека життя» та конкурс дитячих малюнків «Пам’ятай та виконуй». Бібліотекарями  в шкільних бібліотеках організовано виставки літератури «Твій друг – дорожній рух». 

Учитель основ здоров’я  Борівської ЗОШ І-ІІІ ст. Годз В.В.  організувала та провела серед учнів 6-8 класів вікторину «Дорожня грамота». На годинах здоров’я у 8-11 класах  був проведений медичною сестрою Черновою Т.І. практикум «Перша медична допомога», під час якого діти відпрацьовували прийоми надання першої допомоги при нещасних випадках у ДТП.

В Борівській ЗОШ І-ІІ ст. було проведено конкурс фото робіт «Молодь за безпеку дорожнього руху».  Для першачків організовано та проведено ігротеку "В гостях у Світлофора". Для учнів 2 класу  - практичні заняття "Знай і виконуй правила дорожнього руху". А також бесіди "Обов'язки пішохода" (5-6 кл.), "Основні правила поведінки учнів на вулиці, дорозі" (7-8 кл.), "Цифри та факти. Безпека на дорогах" (9 кл.), цільові екскурсії на пішохідний перехід.

В Березівській ЗОШ І-ІІІ ст. тиждень розпочався з шкільної  лінійки  «Знай  та  вивчай   правила дорожнього руху» (Відповідальний – заступник ВР);  для учнів 1-2  класів класоводами проведено екскурсії  «Вулиця. Проїжджа частина  дороги»; класні керівники провели бесіди по  класах : «Подорож до країни дорожніх знаків» ( 1-4  класи); «Азбука безпеки»  ( 5-8  класи); «Я  -  учасник  дорожнього руху» ( 9-11  класи); шкільними бібліотекарями організовано книжкову  виставку  для  учнів  5-7  класів «Моя безпека на дорозі»; педагог-організатор провів вікторину «Дорожні  знаки там  їх  значення» для  учнів 5-11  класів та конкурс  малюнків «Знаю правила дорожнього руху» серед  учнів  1-11  класів.

Вчитель ОБЖ Чернівецької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Баранська В.М. організувала демонстрацію відеофільмів з профілактики ДТП, вікторину знавців Правил дорожнього руху «Мій друг - дорожній рух» (5-8 класи). Педагогом-організатором і класними керівниками 8-11 класів проведено конкурс відео робіт «Молодь за безпеку дорожнього руху»; класоводами 1-4 класів проведено конкурс малюнків «За безпеку на дорозі».

За результатами проведених заходів встановлено, що учні в достатній мірі знають правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім  рухом. Учні проявили себе активними учасниками заходів.

   Більше фото тут


« повернутися

Вхід для адміністратора