A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Чернівецької селищної ради

Місячник Цивільного захисту

Дата: 01.10.2018 16:03
Кількість переглядів: 15

На виконання Розпорядження ОДА від 17 січня 2018 року №20 «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2018 рік», Розпорядження голови Чернівецької райдержадміністрації від 26.01.2018 №17, наказу Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 14.09.2018 р №447 «Про проведення Місячника Цивільного захисту», наказу відділу освіти райдержадміністрації від 17.09.2018 р. №144 «Про проведення Місячника Цивільного захисту»,  відповідно до плану основних заходів з цивільного заходу в закладах освіти району триває місячник Цивільного захисту.

Під час проведення місячника проводяться заходи згідно з планом , навчально-методичні заходи, а також змагання, естафети, вікторини, бесіди тощо. Станом на 01 жовтня організовано та проведено:

-   урочисте відкриття місячника ЦЗ;

- відкриті уроки  з ЦЗ в 1-11 кл. (класні керівники)

планові тренування з учнями 1- 11 класів;  

-  здача нормативів, які рекомендуються шкільними програмами з ЦЗ

- проведення комбінованих естафет з нормативів ЦЗ;

- огляд – конкурс  на кращу наочну агітацію з тематики ЦЗ та вій­ськово-патріотичного виховання, класних стінних газет;

- показ фільмів, демонстрація діафільмів, відеофільмів, видання та розповсюдження плакатів, листівок з цивільного захисту;

- виставки-презентації з демонстрацією сучасних приладів радіаційної та хімічної розвідки, засобів індивідуального захисту, медичного обладнання;

- виготовлення найпростіших засобів захисту для проведення практичних засобів (ватомарлеві пов’язки);

- проведення конкурсів, змагань, вікторин  на орієнтацію учнів у надзвичайних ситуаціях,

Для учнів 5-11 класів проведено бесіди на тему : «Рятувальні роботи в разі виявлення людей у задимлених    приміщеннях, загрози розповсюдження вогню чи диму, а також небезпеки обвалу конструкцій».  Класні керівники та класоводи провели бесіди на тему: «Завдання та поведінка учнів протягом Місячника ЦЗ». Зібрано змістовні матеріали для  оновлення стендів «Безпека здоров’я», підготовлено повідомлення про поведінку та дії учнів у надзвичайних ситуаціях.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора