A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Чернівецької селищної ради

ЯК ДІЗНАТИСЯ АДРЕСИ ПУНКТІВ ПРОБНОГО ЗНО?

Дата: 01.06.2020 15:47
Кількість переглядів: 12

В особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів пробного тестування. 

Для входу до «Особистого кабінету учасника ПЗНО» необхідно увести логін та пароль, отримані раніше від регіонального центру.  Для того щоб роздрукувати запрошення-перепустку для участі в пробному ЗНО, необхідно скористатися опцією «Запрошення». 

Нагадаємо: пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 15 червня, з усіх інших навчальних предметів –17 червня. 

Для Українського і регіональних центрів оцінювання якості освіти здоров’я учасників тестування є пріоритетом, тому всі зареєстровані зможуть ознайомитися з процедурою проведення ЗНО в безпечних умовах.  Як проходитиме пробне ЗНО в умовах епідемії коронавірусу подано у відео-інструкції

Нагадаємо, постановою Головного державного санітарного лікаря України затверджено рекомендації щодо безпечних умов проведення зовнішнього незалежного оцінювання.


« повернутися

Вхід для адміністратора