A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Чернівецької селищної ради

Гонтівська ЗОШ І-ІІІ ст. -- іменинниця!

Дата: 29.05.2018 15:17
Кількість переглядів: 12

    Школа – це не тільки стіни, насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги:  ті, хто щодня переступає поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного, і ті, кого вже немає сьогодні, але вони завжди живуть у пам’яті учнів, колег, і вчителі-ветерани праці, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їх щирі слова подяки. Сьогодні Гонтівській школі – 50 років, сьогодні всі ювіляри : і першокласники, і теперішні учні, і ті, хто вже залишив стіни рідної школи. Без минулого немає майбутнього, і обов’язком нинішніх учнів є не лише берегти, а й примножувати історію школи, передавати її з покоління в покоління.

   Саме в стінах Гонтівської школи впродовж багатьох років живе, вирує творчим життям, залучаючи нове поповнення школярів,  зразковий оркестр народних інструментів "Барвінок" під керівництвом Віктора Грудіна, добре знаний на Вінниччині. Ось і на ювілейному святі школи-імениниці юні барвінчата додавали драйву та яскравих емоцій всім присутнім на святковому концерті.

    Привітати педагогічний колектив та дітей зі святом завітали голова Чернівецької райдержадміністрації О.Антонюк, голова Чернівецької районної ради В.Мельничук, начальник відділу освіти М.Петровська, голова профспілки працівників освіти Н.Басенко.

    Розділити радість незабутньої події разом з ювілярами прибула велика кількість поважних гостей, серед яких – депутати обласної ради: Л.Білозір, В.Цибульський, В.Гнатишин.

   Крім теплих побажань, шкільна родина отримала від гостей цінні подарунки. Зокрема, від райдержадміністрації, районної ради та відділу освіти школа отримала сертифікат на 50 000 грн. для придбання мультимедійного комплексу, а депутат обласної ради Л.Білозір вручила сертифікат для придбання музичної апаратури на суму 8100 грн.

Фотогалерея 


« повернутися

Вхід для адміністратора