A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Чернівецької селищної ради

З 3 по 7 грудня в Моївській ЗОШ І-ІІІ ст. проходила районна педагогічна естафета «Навчаємо та виховуємо з Україною в серці»

Дата: 11.12.2018 12:41
Кількість переглядів: 12

З 3 по 7 грудня вона проходила в Моївській загальоноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Протягом тижня було проведено низку патріотичних заходів, спрямованих на виховання в дітей любові до Батьківщини, гордості за досягненнями українців, формування в них активної громадянської позиції.

Так, молодші учні – учасники конкурсу малюнків «Рідний край – свята моя земля» у творчих роботах малювали образ своєї Батьківщини – квітучої, мирної держави.

Учні молодших та середніх класів продемонстрували знання не лише державних, а й народних символів нашої держави на святах під гаслом «Хай у серці кожної дитини живе любов до України».

Старшокласники, створивши пошукові групи, підготували цікаві повідомлення про видатних українців, які продемонстрували на класних годинах «Славетні українці», «Відкриття українців, які змінили світ».Також поділилися своїми думками, процитували віршовані та прозові рядки, написані видатними українцями.


« повернутися

Вхід для адміністратора