A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Чернівецької селищної ради

ВЕЛОПРОБІГ - 2018

Дата: 17.05.2018 12:40
Кількість переглядів: 11

15 травня 2018 року велосипедисти Чернівецького району взяли участь у І міжрайонному та ІУ районному велопробігу до м. Шаргород. Велопробіг проходив в рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене», з нагоди Дня велосипедиста та Міжнародного дня сім’ї. 
Організаторами велопробігу виступили: Чернівецька районна громадська організація «Нам небайдуже!», сектор сім’ї, молоді та спорту РДА, відділ освіти РДА; з Шаргородської сторони велосипедистів організовували - «Самопоміч» Шаргородського району та депутат Вінницької обласної ради Вадим Соляник. Захід пройшов за підтримки Чернівецької та Шаргородської районних державних адміністрацій. 
Маршрут велопробігу : Чернівці- Березівка-Нові Хоменки – Роля – Гибалівка – Шаргород та у зворотньому напрямку. Колону велосипедистів супроводжували екіпажі поліції Чернівецького та Шаргородського відділів та медичні працівники. 
Загалом близько 200 учасників взяли участь у І міжрайонному велопробігу, з Чернівецького району 119 учасників. Дві колони вирушили назустріч одна одній та зустрілися на повороті до Шаргорода. Після зустрічі спільно відвідали Шаргород. Проїхавшись центральною вулицею зупинились біля будинку культури, де велосипедистів вітали – перший заступник голови Шаргородської райдержадміністрації Щур Юрій Борисович та депутат Вінницької обласної ради Вадим Соляник. Далі усі разом відвідали Шаргородський Свято-Миколаївський чоловічий монастир, де пообідали, костел св. Флоріана та Хресну Дорогу.
Найстаршим велосипедистом був 80-річний «велодзідзьо» Костельний Казимир Костянтинович , а наймолодшим - 6-річний шаргородчанин Соляник Сергій. 

Участь у велопробігу взяли учні та вчителі Чернівецьких ЗОШ І-ІІІ ст.№1 та №2, Мазурівської ЗОШ І-ІІІ ст., Сокільської ЗОШ І-ІІІ ст., Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст., Березівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Саїнського НВК І-ІІ ст.
Велосипедисти подолали 65-кілометровий маршрут та отримали масу задоволення від подорожі, мали можливість випробувати себе на витривалість та силу волі, поспілкуватись з своїми Шаргородськими однолітками.


« повернутися

Вхід для адміністратора