A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Чернівецької селищної ради

День відкритих дверей в БДЮТ

Дата: 17.09.2018 12:00
Кількість переглядів: 15

 

14 вересня  на подвір’ї  БДЮТ  було гамірно, весело  та святково. Цього дня заклад позашкільної освіти відчинив двері для всіх допитливих та кмітливих, творчих та активних, всіх тих, хто хоче змістовно та цікаво, а також з користю проводити своє дозвілля.

На свято завітали учні 2-4 класів Мазурівської ЗОШ І-ІІІ ст. та учні 1-5 класів Чернівецької ЗОШ І-ІІІ ст. №1, батьки та вчителі.

В програмі свята були цікаві конкурси, ігри, змагання. Педагоги-позашкільники Л.І Ганькевич та О.А. Насіковська провели для дітей майстер-класи: «Виготовлення пташки з паперу» та « Пошиття святкового одягу для ляльки».Всі присутні на святі мали можливість переглянути виставку- експозицію кращих робіт вихованців. Святкову атмосферу створили ведучі Капрій Аліна та Якубовська Інна. Неабиякого драйву додала народна улюблениця Хвеська, яку досить талановито зіграла Копайгородська Тетяна. Своїми голосами чарували Надя Савкова, Вікторія Соколянська, ансамблі дівчаток 5 та 6 класів. Свято завершилося флешмобом « Маленькі зірочки ми»

Активна участь дітей та батьків у проведенні заходу свідчить про важливість та затребуваність позашкільної освіти в Чернівецькому районі.

Переглянути інші фото


« повернутися

Вхід для адміністратора