A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Чернівецької селищної ради

Про проведення акції "Писанка для солдата"

Дата: 22.04.2022 08:59
Кількість переглядів: 19

За ініціативою відділу освіти Чернівецької селищної ради організовано акцію "Писанка для солдата", до якої долучились всі заклади середньої освіти громади. Щедрість та кулінарна майстерність педагогів, учнів та їх батьків перевершила всі сподівання, а асортимент великодніх гостинців дозволив сформувати справжні великодні кошики для наших захисників. Пасочки, розфарбовані у блакитно-жовті кольори, писанки та крашанки, шинки та ковбаски, сало та сир, випічка і чай, соки та вода, цукерки та пироги з вишнею,тушонки та яблука, банани і апельсини, сигарети та інші предмети першої необхідності у чистий четвер були доставлені нашим воїнам, що проходять реабілітацію у шпиталі. Долучились до формування багажу селищний голова Олена Бень та директор Чернівецького терцентру Тамара Гринько, які передали солдатам рушники, білизну та інші необхідні речі.

Та найбільше тепла, любові і щирості містили дитячі листи-побажання, малюнки, паперові янголи та інші вироби. В них все: і вдячність, і захоплення героїзмом воїнів, і гордість за них, і щирі-щирі побажання, щоб наші воїни повертались додому живими і з перемогою!

Усі разом: Борівський та Чернівецький №2 опорні заклади освіти , Березівський, Чернівецький №1,Сокільський, Мазурівський, Гонтівський, Лозівський ліцеї та Білянська гімназія, Будинок дитячої та юнацької творчості, колектив відділу освіти намагались створити солдатам святковий настрій, дати їм можливість відчути смак домашніх страв. Адже кожен на своєму місці всі разом працюємо на Перемогу!


« повернутися

Вхід для адміністратора