A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Чернівецької селищної ради

11 жовтня  2018 року відбулось районне об’єднання старшокласників «Юніор»

Дата: 17.10.2018 08:43
Кількість переглядів: 23

    11 жовтня  2018 року Чернівецьке районне об’єднання старшокласників «Юніор» зібрало  на черговий збір найактивніших, найкреативніших представників учнівської молоді закладів освіти району.

    З вітальним словом до лідерів учнівського самоврядування звернулася Людмила Володимирівна Дідова, головний спеціаліст відділу освіти Чернівецької райдержадміністрації. Після того лідери шкільних об’єднань презентували свої  передвиборчі програми та ділилися досвідом своєї роботи. Наступним етапом роботи була ділова гра «Вибори», в ході якої було обрано голову районної ради старшокласників та керівників центрів. Найбільше голосів набрала передвиборча програма учениці Чернівецької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Яни Костельної, таким чином Яна буде керувати учнівським самоврядуванням району. З проектом перспективного плану роботи на 2018-2019 н. р. ознайомила лідерів Ольга Михайлівна Гнатишина, районний координатор.

   Збір завершився шоу-програмою «Моя Україна – найкраща у світі!», в ході якої були проведені конкурси на знання української історії, культури та мови. Також лідери складали карту України із пазлів та прикріплювали на неї свої побажання. А бажали діти своїй країні миру, стабільності , процвітання, віри в краще майбутнє. І ми впевнені, що всі побажання здійсняться!


« повернутися

Вхід для адміністратора